Lidmaatschap

Als koor, maar ook als individu of organisatie kun je lid worden van Code-Music. Daarmee steun je de werkzaamheden van Code-Music.
Het lidmaatschapsjaar loopt van september tot en met augustus in het jaar erna en bedraagt €50.

Door het lidmaatschap zorg je dat Code-Music voor koren nieuw repertoire kan blijven ontwikkelen en activiteiten kan blijven organiseren.
Code-Music ontvangt géén subsidie
.

In de zomer nodigen we de (besturen van) koren uit om voor een jaar lid te worden. Reageer je daar niet op dan ben je automatisch geen lid (meer).
Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Je koor is pas lid als je het lidmaatschap bevestigt door het betalen van de bijdrage.

Lidmaatschap heeft de volgende voordelen:

Korting op producten en activiteiten
Alle bundels en cd's die Code-Music verkoopt kun je als koor met korting aanschaffen wanneer je lid bent. Ook krijgen al je koorleden korting bij activiteiten die Code-Music zelf organiseert, zoals zangdagen. 

Jullie zijn deel van de webcommunity
Door als koor lid te worden van Code-Music laat je zien dat je je verbonden voelt met de andere kinder-, tiener-, jongeren- en middenkoren in Nederland en Vlaanderen. Je maakt zo deel uit van een gemeenschap. Dat mag je ook laten zien, en horen! 

Prikbord
Iedereen mag advertenties (laten) zetten op ons 'prikbord'. Voor leden is er het voordeel dat hun advertentie ook een tijdje op de voorpagina vermeld wordt.

Hoe worden wij lid?

Je kunt je aan- en afmelden als lid van Code-Music door het sturen van een mailtje naar info.codemusic@gmail.com.
Je kunt ook wachten op de uitnodiging die in de zomer wordt verstuurd.
Heb je als koor geen uitnodiging ontvangen, dan heeft Code-Music geen contactgegevens van je koor.

 

Copyright (c) 2014 Code X Music